Familietennis

Spil tennis med dit barn!

“Familietennis er tennis for børnefamilier. Med Familietennis kan du dyrke motion, samtidig med at du er sammen med dit barn. Og I kommer helt sikkert til at ha’ det sjovt.” – Bevaeg dig for livet

Har du et barn mellem 5 – 9 år?  Kunne dit barn tænke sig at gå til en af verdens fedeste sportsgren?
Kunne du tænke dig at deltage aktivt i en hyggelig træning med og af dit barn?
Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål så er mini/familietennis i Thisted Tennisklub noget for dig og dit barn.

Praktisk:
Vi træner tirsdage kl. 16:00 – 17:00, første gang 7. maj på klubbens 4 flotte og velholdte grusbaner på Winthersmøllevej 6, 7700 Thisted.
Vi spiller på minitennisbaner med bløde bolde.
Sidste træning 08-10-2019 (Uge 41).

Hvordan:
For at deltage i træningen skal man altså som forældre (eller bedsteforældre) deltage i træningen. På den måde kan vi sørge for, at dem der ellers ville være for unge til at deltage i juniortræningen, kan få glæde af at spille tennis. Derudover er det en super måde at være sammen med sit barn på.
Som forældre kommer man til at ”fodre” bolde til børnene og indgå i lege og spil.

Man kan møde op til tennissportens dag 4. Maj kl. 10:00 – 14:00 for at prøve at spille tennis, og få en snak med klubbens trænere. Der er åbent hus og alle er velkomne.
Barnet skal være medlem af klubben for at deltage i træningen, men man må selvfølgelig gerne prøve et par træninger før man melder sig endeligt til.

NYHED:
Gratis ketcher til de første 10 tilmeldte (efter betaling af kontingent) ungdomsspillere!

Spørgsmål:
Ved spørgsmål om enten familie- eller almindelig juniortræning kan man ringe eller skrive til Juniortræner Mads Dam 30 72 09 21
eller formand Annemieke 29 61 44 59

Jeg glæder mig til at se jer. Kom frisk 😊