Tennis Sommerskole

DGI Sommer Tennisskole 2019 i Thisted

Åbne til alle fra 6 – 16 år, begynder, letøvede og øved, medlem og ikke medlem

Dato: 4. jul (torsdag) og 5. jul (fredag) 2019
Tid: kl. 09:00 til 15:00
Sted: Thisted Tennisklub, Winthersmøllevej 6, 7700 Thisted

Pris: 350 kr.

Klubben serverer frugt og saft; Medbring selv madpakke og drikkedunk!

Du kan også låne tennisketsjer.

Kontakt:
Annemieke K. Rysgaard (Formand)
29 61 44 59

Bliv en endnu bedre tennisspiller på sommerens tennisskole

Thisted tennisskole er klar til at give børn og unge en spændende, anderledes og udfordrende uge i sommerferien med DGI’s Tennisskole.

På tennisskolen bliver træningen krydret med leg, boldlege, koordinationsøvelser, balanceøvelser og meget mere – aktiviteter der alle er lærerige og samtidig gør det sjovt at gå til tennis. Målet er at få et legende element ind i træningen for at skabe glæde og motivation hos alle deltagerne.

Bliv bedre til tennis
Målet med tennisskolen er, at alle drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse. Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille tennis.

DGI lægger sammen med klubben vægt på, at tennisskolen er lærerig, spændende og udfordrende.

Hvorfor afholder vi en tennisskole?
I Sommerferien er det sjovt at prøve tennis og få hjælp af dygtige og inspirerende tennistrænere fra DGI. Prøv en tennisskole tilrettelagt for børn og unge i alderen 6-16 år. Vi lover en aktiv og sjov ferie med masser af oplevelser og nye venner. Man behøver ikke tidligere have spillet tennis.

Her er plads til alle
Tennisskolen er organiseret og ledet af kvalificerede trænere fra DGI i tæt samarbejde med klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med. DGI’s Tennisskoler er nemlig åbne for alle i alderen 6-16 år; såvel begyndere, som øvede; medlemmer, som ikke medlemmer.

Læs mere om tennisskoler HER