Baneklargøring

Kom og give en hjælpende hånd, at forberede banerne til sæson 2020!

Forår 2020 Baneklargøring (COVID-19):
Pga. situationen ifg. COVID-19 (coronavirus) er de tidligere forberedelsestider aflyst.
Vi håber, at vi kan komme lidt igang med baneklargøring, og samtidigt kan tilgodese de retningslinjer der er for at mindske smitte.
Alternativ baneklargøring af baner i små grupper (2 holdskift) opstart mandag 30. marts (og hver dag derefter) kl. 9:30-11:30 og kl. 15:30-17:30.
Der vil IKKE være frokost eller fælles ophold i klubhuset. Der serveres kun sodavand eller øl på terrassen. MEDBRING EGNE HANDSKER.
HUSK! afstand på 2 meter iflg. Sundhedsstyrelsens regler.

Alle kan bidrage – medlemmer, frivillige og forældre til børnene.
Der er både mindre og større opgaver til alle. Jo flere hænder, jo mere kan vi gøre – og selvfølgelig hygger vi også.

Sæt kryds i kalenderen:

30/03/2020      kl.09:30-11:30     Alternativ baneklargøring – Hold 1 (Hver dag, Opstart Uge 14)

30/03/2020      kl.15:30-17:30     Alternativ baneklargøring – Hold 2 (Hver dag, Opstart Uge 14)

Mere information om baneklargøring, kontakt venligst:
Berth Larsen  50 74 77 54
Annemieke Rysgaard  29 61 44 59

Opgaver på alle baner bl.a.:

• Fjerne blade, sten, tømmer og gamle læsejl (især på Bane 4) – brug de klare sække fra Genbrugsekspressen til bladene. Læg det øvrige det pænt på plads bag klubhuset på de tomme paller.
  • Brænde ukrudt med gasbrænder. Det drejer sig om kanten af banerne, det drejer sig om banerne, specielt bane 3. PAS PÅ ikke at brænde linjerne. Det drejer sig også om området foran klubhuset.
  • Brug det overskydende grus, bl.a. det som står på pallerne bagved redskabs skuret fra sidste år, til:
    1. Vejen (køresporene), her genbruges det overskydende grus, der rives af banerne
    2. Ved foden af hegnet mellem bane 1 og 2 og mellem bane 3 og 4
  • Tromle linjer
  • Stramme linjer op (2-mands opgave)
  • Vibrere linjer med vibrator, OBS vandet har undermineret visse linjer.
    Husk at komme ekstra grus på her, inden I vibrerer.
  • Rive banerne let med almindelig rive
  • Køre de sække med nyt grus ud langs banerne, brug sækkevogne og trillebør:
    Finhed 0-1 til bane 1 og 4
    Finhed 0-2 + 10% ler til bane 2 og 3
    Fordel grus, ca. 1 ton pr. bane= 1 palle
    Brug koste og de brede skrabere.
    Gruset rettes af med den brede tennisgrus fordeler eller slæbenettene.
  • Tromle med den store tromle bag ved minitraktoren – evt. vande ind imellem, hvis der er åbent for vandet. Vandet skal først åbnes, når vi har frostfrihed dag og nat.
  • Sæt læsejl op; Husk læsejl svarende til bane 1 og 4 skal sidde på ydersiden ud mod gangstien og slåmuren
  • Ekstra tilbehør bæres ud til banerne (ikke linjekoste, de kommer på banerne ved standerhejsning)
  • Ny bænkestolper på bane 4, reparation af bænken