Online Booking

UDENDØRS TENNIS- og PADEL BANER

Bane ID:

Regler ved Online Booking

Banen skal bookes af spilleren der bruger den. Der kan kun bookes 7 dage frem i tiden. Du må maks. have 1 aktiv booking dvs. du kan ikke booke en ny tid, før en tidligere booking er brugt.

Ved reservation af bane, skal du være forberedt på kontrol ved at kunne fremvise din reservationsbekræftelse, samt kvittering af betalingen for medfølgende gæster fx via MobilePay. Det kan være e-mail kvittering på din mobil tlf. eller en udskrift af kvitteringen på papir.

Mulighed for at låne klubbens padel bat og bolde – findes i forgangen af klubhuset. Aftørring og returner efter brug.

Husk! Gør banen klar til næste hold 5 min. før din tid er udløbet (banen fejes/vandes). Redskaberne skal hænges på plads igen.

Se aktivitets- og banebooking kalender HER

• Klik på “BOOK ONLINE” knappen (ved klik af knappen accepterer du online booking reglerne):
  • Et nyt booking vindue åbnes
  • Vælg ønskede dato og klik på “Næste” knappen

• Ledig banetider vises i grønt; Optaget tider vises ikke/skjult
  • Klik “Log ind” knappen. Du skal bruge din registrerede (Conventus) e-mail/mobil nr. og adgangskode; “Vælg” din profil
    Hvis du kan ikke huske din adgangskode, klik “Glemt adgangskode”

• Vælg ønskede ledig banetid
  • Et pop op-vindue “Book” åbnes – tjek booking info (bane & tid)
  • Klik “Book” knappen for at reservere bane
  • >>OBS! Kun Pay & Play<<
    Efter du har valgt din tid, skal du betale med betalingskort.
    (Pay & Play koster DKK 200 pr. 1,5 time)
    Der kræves ingen betaling for klubbens medlemmer.
  • Din booking er hermed gennemført.
    En booking bekræftelse/kvittering vil bliver sendt til din e-mail.
    Adgangskode/pinkode til døren (padelbane) bliver også sendt i mailen.
  • Du kan se eller slet din booking via knappen “Bookinger” i din profil vindue

• Husk at logud når du er færdig via “Log ud” knappen
  • OBS! På nogle systemer er det ikke altid muligt at lukker pop op-vinduet ved at klikke på “Luk” knappen. Alternativt kan man gå tilbage ved klik på “<” knappen eller lukke vinduet som hvilket som andet vindue.

Annullering af Booking

Hvis du alligevel ikke skal bruge din tid, skal bookingen selvfølgelig slettes så andre kan bruge tiden:

• I din profil vindue, klik på knappen “Bookinger”
  • Her kan du se din booking
  • Klik på “Slet” knappen og bagefter “Ja” for at bekræfte
  • Din reservation er nu annulleret

Pay & Play / Gæst / Turist

Du skal oprette en bruger (ved Conventus) for at bruge online banebooking systemet.

Oprette Pay&Play bruger / Create Pay&Play user login HER/HERE

Ved spørgsmål kan du kontakte Annemieke Rysgaard29 61 44 59.