Pay & Play

Du skal oprette en brugerkonto (Conventus) for at bruge online banebooking systemet.
Bruger oprettelse er gratis.

Log ind som bruger for at booke bane.
Vælg det ønskede tidspunkt og betale med betalingskort (Pay & Play koster DKK 200 pr. 1,5 time).
Derefter får du e-mail bekræftelse på din booking med adgangskode til døren.

You need to create a user account (Conventus) to utilize the online court-booking system.
User creation is free of charge.

Login as user to book a court.
Choose the desired timeslot and pay with payment card (Pay & Play price is DKK 200 pr. 1.5 hour).
You will then receive a booking confirmation e-mail with access code for the door into the court.

Oprette brugerkonto / Create user account:

PADEL UDENDØRS / OUTDOOR

TENNIS UDENDØRS / OUTDOOR

ONLINE BOOKING

Klik/Click HER/HERE

Udlån af udstyr / Borrowing equipment:

Mulighed for at låne klubbens padel bat og bolde – findes i forgangen af klubhuset. Aftørring og returner efter brug.

Possible to borrow the club’s padel bat and balls – they are placed at the corridor in the clubhouse. Wipe dry and return after use.