Tennissportens Dag

Tennissportens Dag 2021

Dato:      8. maj 2021 (lørdag)
Tid:         kl.10:00-14:00
Adresse: Winthersmøllevej 6, 7700 Thisted

Thisted Tennisklub holder Standerhejsning kl.10 og ÅBENT HUS i forbindelse med Tennissportens Dag.

Kom og sving tennisketsjeren sammen med os lørdag 8. maj!
Nu har du en oplagt chance for at prøve tennis, når over 200 af landets tennisklubber byder velkommen.

Alle er velkomne. Det er GRATIS at deltage og låne ketsjere. Både børn og voksne kan være med – nybegyndere såvel som øvede!

Omdrejningspunktet for dagen er, at du får prøvet spillet på tennisbanen, så kom frisk iført sportstøj.
Prik også gerne til venner, naboer, kolleger eller din familie, så I kan få en på opleveren sammen.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til masser af sjov motion på Tennissportens Dag!

I har også mulighed til at snakke med nogle af vores medlemmer, osv.
Vi anbefaler, at du medbringe sportstøj og sko. Du kan låne klubbens tennisketsjer og bolde.

Vi følger selvfølgelig corona-retningslinjerne.
Vel mødt i Thisted Tennisklub.